Зведення штабу ООС 24 серпня: 42 обстріли, є загиблі і поранені

Читать на русском
За минулу добу, 24 серпня, незаконні збройні формування 42 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в тому числі 3 рази із забороненого озброєння.

За минулу добу, 24 серпня, незаконні збройні формування 42 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в тому числі 3 рази із забороненого озброєння.

За минулу добу п'ятеро українських військовослужбовців загинули, сім отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 23 серпняСитуація на сході країни станом на 23 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Російські окупанти вели прицільний вогонь із артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї», - йдеться до повідомленні.

Обстріли велися в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Луганське, Північне, Залізне, Новгородське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Старогнатівка, Гранітне, Чермалик, Гнутове, Павлопіль, Лебединське, Водяне та Широкино.

«За минулу добу гаряче всього було на Луганському напрямку в районах населених пунктів Кримське і Новотошківське. Тут противник інтенсивно застосовував артилерію і міномети, а також вдався до штурмових дій. Військовослужбовці Об'єднаних сил відбили атаку ворога і залишилися на займаних позиціях. Також окупанти здійснювали обстріли з 82 мм мінометів по наших позиціях поблизу Луганського, Чермалика та Лебединського», - передає штаб.

Протягом ночі бойовики 5 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Гнутове, Павлопіль і Водяне. Біля Кримського вночі знову відкрили вогонь з 122 мм артилерії, поблизу Павлопіль застосували 82 мм міномети. Втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України з початку доби немає.

За даними розвідки, за минулу добу 12 представників бандформувань ОРДЛО загинули, ще 20 отримали поранення.

Раніше на Донбасі від кулі снайпера загинув військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: