КПВВ «Майорськ» тимчасово припинив свою роботу

Читать на русском
Відзначається, що обстріли сепаратистів постійно ставлять під загрозу життя і здоров'я як мирного населення, так і персоналу, який здійснює свою діяльність в КПВВ.

Командувачем Об'єднаних сил прийнято рішення про тимчасове припинення пропуску осіб та транспортних засобів в КПВВ «Майорськ» на період існування цієї загрози в межах дорожнього коридору Горлівка - Бахмут.

Про це в ніч на п'ятницю, 24 серпня, повідомляє прес-центр ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 23 серпняСитуація на сході країни станом на 23 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що обстріли сепаратистів постійно ставлять під загрозу життя і здоров'я як мирного населення, так і персоналу, який здійснює свою діяльність в КПВВ.

«З огляду на загострення ситуації, недотримання російсько-окупаційними військами домовленостей про припинення вогню і неможливістю забезпечити безпеку цивільного населення в межах дорожнього коридору Горлівка - Бахмут, усвідомлюючи реальну загрозу для життя і здоров'я осіб, які перетинають лінію розмежування, командувачем Об'єднаних сил прийнято рішення про тимчасове припинення пропуску осіб і транспортних засобів в КПВВ Майорськ на період існування цієї загрози в межах дорожнього коридору Горлівка - Бахмут», - йдеться в з спілкуванні

Про це рішення поінформували голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга і керівника донецького офісу ОБСЄ Ольгу Скриповську.

У штабі ООС закликали громадян врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.

Також нагадаємо, що на Донбасі в багатогодинному бою загинули п'ятеро військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: