Справа АМПУ: суд повторно заарештував рахунки «Техморгідрострою Миколаїв»

Читать на русском
В Антикорупційному бюро добилися повторного арешту рахунків фірми, що фігурує в справі Адміністрації морпортів.

Суд наклав арешт на рахунки в трьох банках ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» у межах кримінального провадження про розкрадання 247 мільйонів гривень Адміністрації морських портів на тендерах із послуг днопоглиблення в портах.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, узгодженого з прокурором САП, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив у своєму клопотанні зазначав, що кінцевому бенефіціару Олександру Кучеру та директору «Техморгідрострой Миколаїв» Олексію Буштруку було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 ККУ (розкрадання майна). Така стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років і з конфіскацією майна. Таким чином, банківські рахунки «Техморгідрострою Миколаїв» є власністю Кучера, тому на них слід накласти арешт як гарантію можливої ​​спецконфіскації майна підозрюваного.

Суд клопотання задовольнив.

Нагадаємо, суд на прохання представника «Техморгідрострою Миколаїв» зняв арешт із рахунків фірми.

Раніше «Техморгідрострой Миколаїв» подав апеляцію на визнання недійсним договору з АМПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: