Росія відповість на нові санкції США

Читать на русском
Москва відповість на нові санкції Вашингтона без шкоди своїм власним інтересам, заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков.

Москва відповість на нові санкції Вашингтона без шкоди своїм власним інтересам.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков.

Трамп назвав умови зняття санкцій із РосіїПрезидент США Дональд Трамп назвав умови, за яких він буде готовий розглянути можливість зняття з Росії санкцій.

Коментуючи чергові обмежувальні заходи США через порушення запровадженого щодо КНДР режиму, дипломат зазначив, що Сполучені Штати, не надавши ніяких доказів, знову діють за принципом «чим гірше, тим краще».

«Твердолобому, зашореному і агресивному підходу американців до вирішення двосторонніх і міжнародних проблем протиставляємо спокійну, методичну роботу з конструктивним порядком денним», - йдеться в заяві Рябкова на сайті російського МЗС.

Він також висловив упевненість в тому, що Вашингтон не зможе домогтися розширення санкційних списків щодо КНДР в Раді Безпеки Організації Об'єднаних Націй.

9 серпня Росія заблокувала заявку США в комітеті Ради безпеки ООН на розширення міжнародних санкцій проти Північної Кореї. Обмеження планувалося запровадити стосовно однієї фізичної особи, а також щодо кількох юридичних, включаючи російський комерційний банк «Агросоюз».

21 серпня американський мінфін запровадив санкції проти шести судів, що належать РФ, двох громадян Росії і чотирьох компаній через нібито порушення обмежень проти КНДР, а також через діяльність в кіберпросторі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: