Миколаївський суднобудівний завод виставили на продаж

Читать на русском
Сербін уточнила, що відкритий аукціон запланований на 21 вересня 2018 року в адміністративно-лабораторному корпусі заводу в Миколаєві.

Цілісний майновий комплекс Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» виставлений на продаж за стартовою ціною 1,8 млрд грн у межах процедури його ліквідації після банкрутства.

Про це повідомила ліквідатор Ірина Сербін, передає «Слово і Діло».

«Стартова ціна визначена за сумою всіх кредиторських вимог, які складають більш ніж 1,8 мільярда гривень. З цієї суми понад 91 мільйон гривень – заборгованість із заробітної плати», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Сербін уточнила, що відкритий аукціон запланований на 10:00 21 вересня 2018 року в адміністративно-лабораторному корпусі заводу в Миколаєві. Крок аукціону – 0,5%, або 9 млн грн.

За словами ліквідатора, офіційне оголошення на 1987 сторінок зі всіма умовами та подробицями було оприлюднене 21 серпня на сайтах Міністерства юстиції та Вищого господарського суду.

«Майже два роки боротьби за те, щоб повернути все в правове поле й продовжити процедуру ліквідації ... Залишається сподіватися, що епоха так званих «відповідальних зберігачів» назавжди пішла в минуле, й оцінку їй дадуть компетентні органи. Саме зараз з'явився унікальний шанс вдихнути нове життя в українське суднобудування», – прокоментувала Сербін оголошення аукціону.

Водночас вона допустила, що ті, хто хотів би отримати «Океан» «просто так, безкоштовно», й уже робив це, можуть спробувати зірвати аукціон провокаціями та погрозами.

Раніше на суднобудівному заводі Херсона спалахнула пожежа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: