Стрілянина біля мерії Харкова: відновлена хронологія подій

Читать на русском
Встановлено, що Поярков займався ремонтом автотранспорту. 31 травня 2018 року його звільнили, за словами самого Пояркова, йому не платили заробітну плату, після цього він впав у депресію і почав зловживати алкоголем.

Поліція підтвердила інформацію про те, що була знайдена мертвою дружина чоловіка, який влаштував стрілянину біля харківської міськради.

Начальник поліції Харківської області Олег Бех розповів, що перед тим, як влаштувати стрілянину біля мерії, зловмисник убив свою дружину, повідомляє «Слово і Діло».

Крім того, була встановлена особа нападника, ним виявився Олександр Поярков 1971 року народження.

«Наразі ми розуміємо, що під впливом алкогольних напоїв, стресу він застрелив свою дружину. На місці знайдені гільзи, які збігаються з гільзами з місця події під Харківською міською радою. Його впізнали родичі», – додав Бех.

За його словами, жінку знайшли з вогнепальними пораненнями у власному ліжку. Смерть настала ще 19 серпня. Правоохоронці виявили сліди від куль на оці, щелепі, шиї та на передпліччі. У неї залишився син 1992 року народження, у Пояркова також є син, який разом із ним не проживав.

Встановлено, що Поярков займався ремонтом автотранспорту. 31 травня 2018 року його звільнили, за словами самого Пояркова, йому не платили заробітну плату, після цього він впав у депресію й почав зловживати алкоголем. За словами свідків, його дружина говорила, що у них почалися сварки, скандали. Вона повідомила своєму чоловіку, що пропонує розлучитися, якщо в подальшому нічого не зміниться.

За словами Беха, Поярков був військовим. У правоохоронців є інформація, але не підтверджена, що він був снайпером. Правоохоронці поки намагаються дізнатися, чи служив Поярков у гарячих точках. За місцем проживання чоловіка оперативники вилучили велику кількість зброї, патронів і верстат, на якому виготовлялася зброя.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня в Харкові невідомий поранив охоронця міськради Харкова й зайшов до приміщення. Потім він відкрив вогонь по поліцейських, які прибули на місце події, поранивши одного із них, який згодом загинув від отриманих поранень. Згодом поліцейські ліквідували стрілка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: