Як вони працюють над своїми деклараціями. Нардеп Бендюженко

Читать на русском
Федір Бендюженко орендує квартиру, в нього є автомобіль та акції судноплавної компанії Укррічфлот.
Слово і Діло

За рік до виборів «Слово і Діло» продовжує стежити за тим, як народні обранці виконують свої обіцянки, почитати про це ви можете в рубриці «Обіцянки країни чудес». Тепер ми вирішили подивитися неробочий бік життя парламентарів і вивчити їхні декларації. Сьогодні подивимось, як за час депутатства змінилися статки Федора Бендюженко (фракція «Народного фронту»).

Бендюженко став народним депутатом лише в лютому минулого року, перша декларація його за 2016 рік. З майна він задекларував квартиру площею 16,1 кв. м, вона перебувала у спільній власності в нього, його батьків Валентини та Володимира Бендюженка, а також сестри Наталії Александровської. Крім того, на себе народний депутат задекларував автомобіль ЗАЗ TF486P, 2 тисячі 811 гривень зарплати та 12 тисяч доларів готівкою.

Як вони працюють над своїми деклараціями. Нардеп Павло БалогаУ Павла Балоги немає ні автомобіля, ні нерухомості. Житловим будинком і земельними ділянками володіє його дружина.

Сестра й мати Бендюженко володіли корпоративними правами на компанію ТОВ «Нова родина». Також мати й батько депутата отримали пенсію – 25 тисяч 80 гривень і 19 тисяч 827 гривень відповідно. Валентина Бендюженко зберігала 35 тисяч доларів готівкою.

У торішній декларації Бендюженко з членів сім'ї вказав лише співмешканку Світлану Москаленко. На неї в іншому праві користування задекларована квартира площею 91,5 кв. м. Сам нардеп став орендувати квартиру площею 38,3 кв. м і в нього з'явилися акції ПАТ «Судноплавна компанія «Укррічфлот».

За 2017 рік Бендюженко заробив 221 тисячу 323 гривні, а також 4 тисячі 455 гривень, дивіденди склали 4 гривні, готівкою було 12 тисяч доларів. Зарплата Світлани Москаленко – 73 тисячі 172 гривні та 69 тисяч 492 гривні, подарунок у негрошовій формі – 400 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Федір Бендюженко виконує свої обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: