Трагедія в Генуї: рятувальники завершили пошук загиблих

Читать на русском
У Генуї серпня завершили операцію з пошуку загиблих під завалами автомобільного мосту. Оіфційно жертв - 43. Ще 9 людей в лікарнях міста.

В італійській Генуї 19 серпня завершили операцію з пошуку загиблих під завалами автомобільного мосту, офіційна кількість загиблих досягла 43-х осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Reuters.

Як відомо, в суботу, 18 серпня, знайшли останні три тіла, які витягнули з автомобіля, розчавленого бетонною плитою. Загинула родина - батьки та їх 9-річна донька.

Крім того, дев'ять потерпілих усе ще знаходяться в лікарні, четверо з них - у критичному стані.

На даний момент йде робота з розбирання завалів, щоб максимально убезпечити територію і встановити причину катастрофи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте оголосив надзвичайний стан у місті Генуї та його околицях через обвал мосту. Конте пояснив, що прийняв таке рішення на прохання місцевої влади. Він підкреслив, що за безпеку мосту відповідала компанія-оператор Autostrade і уряд не буде чекати висновків поточного кримінального розслідування та застосовує відповідні заходи.

Крім того, міністр транспорту Італії Данило Тонінеллі заявив, що міністерство подасть цивільний позов у суд проти компанії, яка відповідала за функціонування мосту в Генуї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: