У Сумах авто поліції вилетіло на тротуар і збило пішоходів

Читать на русском
Автомобіль патрульної поліції збив пішоходів. ДТП сталася в Сумах. На місці події працювали карети швидкої допомоги і пожежники.

У Сумах сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля патрульної поліції, в результаті ДТП постраждали чотири пішоходи.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє місцеве видання 0542.ua.

Перевірки перевізників: у поліції відзвітували про виявлені порушенняПоліцейські виявили понад 2 тисячі порушень, допущених водіями-перевізниками. Вже перевірили майже 12 тисяч транспортних засобів.

Аварія сталася на перехресті Перекопської та Петропавлівської. Зокрема, автомобіль AUDI А4 зіткнувся з автомобілем патрульної поліції, в результаті удару авто поліцейських відкинуло на тротуар, де стояли пішоходи.

За попередніми даними, крім водіїв і пасажирів авто, постраждали 4 людини. На місці події працювали карети швидкої допомоги і пожежники.

Нагадаємо, в італійській Генуї сьогодні, 19 серпня, завершили операцію з пошуку загиблих під завалами автомобільного мосту. Офіційна кількість жертв - 43 особи.

Крім того, дев'ять потерпілих усе ще знаходяться в лікарні, четверо з них - у критичному стані.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте оголосив надзвичайний стан у місті Генуї та його околицях через обвал мосту. Конте пояснив, що прийняв таке рішення на прохання місцевої влади. Він підкреслив, що за безпеку мосту відповідала компанія-оператор Autostrade і уряд не буде чекати висновків поточного кримінального розслідування та застосовує відповідні заходи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: