Міноборони перевіряє, чому військова техніка зіткнулася з бізнес-центром

Читать на русском
У Міноборони проводять службове розслідування інциденту за участю військової техніки, коли установка Бук врізалася в торговий центр.

У Міноборони України проводять службове розслідування за фактом інциденту за участю військової техніки, яка ввечері 18 серпня врізалася у будівлю бізнес-центру «Астарта» на Подолі.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на Facebook-сторінці Міноборони.

У параді візьмуть участь 18 підрозділів інших країн - ПолторакДнями до України прибудуть 18 іноземних делегацій з різних країн світу, які братимуть участь у параді.

«18 серпня близько 21:30 у Києві одна із бойових машин, яка рухалася у колоні військової техніки, виконуючи поворот, здійснила зіткнення з будівлею по вул. Ярославській. Постраждалих внаслідок зіткнення немає, є незначні пошкодження фасаду будівлі», - повідомили у міністерстві.

У відомстві зазначили, що наразі проводиться службове розслідування з метою з’ясування обставин події.

Нагадаємо, під час повороту на вул. Ярославській, 58 одна з військових машин, яка рухалася у колоні після репетиції параду на Майдані Незалежності, врізалася у будівлю бізнес-центру. У колоні, яка рухалася вул.Набережно-Хрещатицькою, були зокрема, танки та ЗРК «Бук М-1».

Як повідомлялося, до Дня незалежності України цьогоріч відбудеться один із найбільших військових парадів, у ньому візьмуть участь 4,5 тисячі військових і 250 одиниць техніки. МВС перейде на посилений режим роботи з 22 серпня.

На параді з нагоди Дня незалежності України буде присутній повноважний представник президента США Дональда Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: