Чи пам'ятаєте Ви, в яких злочинах підозрювали українських політиків?

Читать на русском
Слово і Діло пропонує непростий тест – згадати не лише фігурантів резонансних справ, а й суть звинувачень, які висували або хотіли висунути українським політикам, нардепам, міністрам, топ-чиновникам і суддям.

«Слово і Діло» пропонує непростий тест: згадати не лише фігурантів резонансних справ, а й суть звинувачень, які висували або хотіли висунути українським політикам, нардепам, міністрам, топ-чиновникам і суддям.

Мабуть, ніколи в історії незалежної України не було стільки гучних розслідувань проти топ-чиновників, нардепів, іменитих політиків і суддів, як останнім часом. Затримання за підозрою в корупції під час трансляції засідання Кабміну, більш ніж 400 одномоментних обшуків у всій країні в колишніх податківців із вертольотами та під дулами автоматів, корупційні викриття нардепів із демонстрацією відео в Верховній Раді.

Обіцянок вивести на чисту воду й посадити всіх корупціонерів і «попередників» було так багато, що вони проносяться в пам'яті, як калейдоскоп, не залишаючи післясмаку.

Ми пропонуємо вам перевірити за допомогою тесту, чи пам'ятаєте ви, фігурантами яких саме справ були/є Єфремов, Кернес, Онищенко, Чаус, Труханов, Бакулін та інші.

Рекомендуємо також пройти тест, хто це сказав – Гомер Сімпсон чи українські політики.

Також Ви можете протестувати себе на знання передвиборчих програм і дізнатися, чий набір обіцянок 2014 року подобається саме вам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: