Екс-прокурор, який влаштував п'яну ДТП в Києві, отримав високу посаду в Інституті раку

Читать на русском
Колишній працівник прокуратури Анатолій Головко, який влаштував у Києві масштабну ДТП під час п'яної погоні з поліцією, став борцем із корупцією.

Колишній працівник прокуратури Анатолій Головко, який влаштував у Києві масштабну ДТП під час п'яної погоні з поліцією, став «борцем із корупцією».

Як передає «Слово і Діло», про це в себе в Facebook повідомила член правління Центру протидії корупції (ЦПК) Олександра Устинова.

За її словами, Головка призначили заступником директора Інституту раку й головним «із боротьби з корупцією».

«На відео – бухий екс-прокурор із Вінницької області Анатолій Головко таранить машини, тролейбус, рекламні щити й тікає від поліцейських. Коли ж його затримують, говорить так: не я за кермом був. Праворуч наказ про призначення цього прокурора не просто заступником директора Інституту раку, а й головним із боротьби з корупцією в установі. Спасибі директору Інституту раку Олені Колесник за такий вдалий підбір персоналу до клініки», – іронізує Устинова.

Нагадаємо, ДТП за участю Головка сталася в грудні 2016 року.

Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він проігнорував заборонний сигнал світлофора й врізався в автомобіль охоронної фірми. Після цього спробував втекти з місця ДТП, зачепив по дорозі тролейбус і виїхав на тротуар, де врізався в стовп.

Як повідомлялося, в Рівному син колишнього члена проросійської організації «Український вибір» проїхав на червоне світло та протаранив інше авто, через що постраждали двоє людей.

Також на Херсонщині п'яний військовий комісар влаштував смертельну ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: