У Рівному п'яний син політика влаштував ДТП

Читать на русском
У Рівному син колишнього члена проросійської організації Український вибір проїхав на червоне світло та протаранив інше авто, через що постраждали двоє людей.

У Рівному син колишнього члена проросійської організації Український вибір проїхав на червоне світло та протаранив інше авто, через що постраждали двоє людей.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє 24 канал.

Так, 26-річний винуватець аварії - син колишнього голови рівненського осередку громадської організації Український вибір і нинішнього очільника обласної організації партії За життя Андрій Бузинарський.

Під час аварії він мав бути під домашнім арештом. Так вирішив суд в іншій справі - про збут наркотиків, де Бузинарський є підозрюваним. Відтак, враховуючи ці обставини, поліцейські готують матеріали, які підтверджують факт порушення домашнього арешту для вирішення питання судом щодо зміни запобіжного заходу на більш суворий.

Внаслідок ДТП постраждали 57-річна жінка, у якої забій грудної клітки, і 60-річний водій протараненої автівки, який отримав забій хребта та травму живота.

Андрій Бузинарський - неушкоджений, тест показав понад два проміле алкоголю у його крові.

Окрім того, він погрожував місцевій журналістці, яка знімала його на відео після ДТП. Відповідний ролик Інна Білецька опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

«Я думаю, що тобі башку сьогодні поламають і ти будеш до завтра як мінімум трупом. У тебе діти є?... Не буде в них мами», - каже на камеру чоловік.

Пізніше Білецька написала, що Бузинарського уже допитали та відпустили додому.

За фактом погрози журналісту у поліції відкрили кримінальне провадження, покарання у випадку доведення вини може становити до трьох років обмеження або позбавлення волі. Так само відкрито провадження і щодо порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, у Львівській області водій Lexus збив школяра.

Також районний суд Запоріжжя заарештував водія КамАЗа, який протаранив маршрутку на трасі в Запорізькій області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: