Масштабна ДТП у Київській області: є загиблі та постраждалі

Читать на русском
Інцидент стався вчора, 12 серпня, на 71 км автодороги Бориспіль-Дніпро, поблизу села Хоцьки Переяслав-Хмельницького району.

На автодорозі Бориспіль-Дніпро водій автомобіля, виконуючи маневр обгону, допустив зіткнення з автомобілями, які рухалися в протилежному та попутному напрямках, в результаті чого загинули троє людей, ще троє отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє прес-служба області, передає «Слово і Діло».

Інцидент стався вчора, 12 серпня, на 71 км автодороги Бориспіль-Дніпро, поблизу села Хоцьки Переяслав-Хмельницького району.

Інцидент стався вчора, 12 серпня, близько 19:00 на 71 км автодороги Бориспіль-Дніпро, поблизу с. Хоцьки Переяслав-Хмельницького району.

56-річний водій автомобіля Dacia Logan, рухаючись у напрямку Дніпра, при маневрі обгону виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos і автомобілем SsangYong, що рухався в попутному напрямку, після чого Dacia Logan знову виїхав на протилежну смугу руху, де сталося зіткнення ще з двома автомобілями – Daewoo Lanos і ВАЗ 21102.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 56-річний водій автомобіля Dacia Logan загинув на місці.

55-річний водій автомобіля Daewoo Lanos і 62-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці аварії. Ще троє пасажирів цього автомобіля отримали травми різного ступеня тяжкості й доправлені до районної лікарні.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють всі обставини й причини ДТП, опитуються учасники та свідки дорожньої аварії.

Також нагадаємо, що в Рівному п'яний син політика влаштував ДТП.

Раніше в Угорщині в ДТП постраждали 13 українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: