ДТП під Запоріжжям: обрано запобіжний захід водієві

Читать на русском
Районний суд Запоріжжя заарештував водія КамАЗа, який протаранив маршрутку на трасі в Запорізькій області.

Районний суд Запоріжжя заарештував водія КамАЗа, який протаранив маршрутку на трасі в Запорізькій області.

Про це повідомила кореспондент 112 Україна після суду, пише «Слово і Діло».

«Підсудний - 31-річний Руслан, житель Донецької області, поки не дає ніяких свідчень. Тільки що в районному суді Запоріжжя для нього було обрано запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою без права внесення застави», - зазначила кореспондент.

За інформацією адвоката підозрюваного, його підзахисний в момент ДТП перебував у тверезому стані. Відзначається, що автомобіль нещодавно пройшов техогляд і був у справному стані. Сторона захисту стверджує, що водій КамАЗу не зміг впоратися з гальмами після відмови рульового управління.

Відзначається, що на сьогоднішній день в лікарнях залишаються 15 постраждалих в результаті ДТП, троє з них - у реанімації.

Нагадаємо, на трасі в Запорізькій області зіткнулися КамАЗ і маршрутка. Спочатку повідомлялося, що в результаті зіткнення загинули шестеро людей, серед яких п'ять неповнолітніх дітей. Пізніше ЗМІ повідомили, що в лікарні під час операції померла ще й 7-річна дитина.

Повідомлялося, що в результаті удару маршрутка перекинулася і загорілася. Місцеві ЗМІ повідомляли, що, за попередньою інформацією, у КамАЗа відмовили гальма, внаслідок чого він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з маршруткою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: