ФСБ затримала на кордоні з Кримом українця

Читать на русском
Російські прикордонники при спробі в'їхати до Криму затримали громадянина України, який перебував у федеральному розшуку.

Російські прикордонники при спробі в'їхати до Криму затримали громадянина України, який перебував у федеральному розшуку.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 21 травня, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на прикордонного управління ФСБ РФ.

Чубаров назвав кількість заарештованих кримських татарНа сьогодні в російських в'язницях за сфабрикованими справами незаконно утримуються 67 жителів Криму.

«У пункті пропуску Джанкой виявили та затримали громадянина України 1971 року народження, який був оголошений у федеральний розшук», – ідеться в повідомленні.

Прикордонники затримали 46-річного українця, який прямував за маршрутом Запоріжжя-Феодосія. Раніше російський суд засудив його за погрозу вбивством або заподіянням тяжкої шкоди здоров'ю, проте йому вдалося сховатися від призначених судом виправних робіт.

«Наразі утікач поміщений під варту до розгляду питання про заміну обов'язкових робіт більш суворим покаранням – позбавленням волі», – повідомили в управлінні.

Нагадаємо, у кримських татар у Бахчисараї 21 травня розпочалися нові обшуки.

Як повідомлялося, минулої осені прикордонне управління ФСБ затримало шістьох українців у Росії. Їх звинувачували в контрабанді 20 тонн сільгосппродукції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: