В РНБО готують підвищення зарплат військовим

Читать на русском
Фінансове забезпечення українських військових має бути прыоритетним в порівнянні з зарплатами чиновників.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що достатнє матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців повинно бути пріоритетом для держави.

Про це повідомила прес-служба РНБО, передає Слово і Діло

За його словами, фінансове забезпечення солдатів-контрактників і офіцерів має пріоритетно зростати в порівнянні з зарплатами чиновників і інших одержувачів бюджетних коштів.

«Зараз відбувається формування бюджету на наступний рік, і підготовка РНБО оборонного бюджету країни, де це питання має бути чітко відображене» - зазначив Турчинов.

Нагадаємо, 18 січня президент України Петро Порошенко заявляв, що українські військовослужбовці, які перебувають на першій лінії оборони в зоні АТО, отримують не менше 17,5-18 тис. грн.

Міноборони підвищить зарплати військовим: що з цього приводу обіцяли політикиРядовим української армії з жовтня підвищать зарплату до 9 тисяч гривень, а офіцерам – до 15,3 тисячі гривень.

У червні 2018 року Порошенко говорив, що мінімальна зарплата військовослужбовців на передній лінії оборони на Донбасі становить 20 тис. грн на місяць.

Нагадаємо, в 2014 році Президент пообіцяв, що солдати української армії, які беруть участь в бойових діях, будуть отримувати 1000 гривень в день

Що з приводу підвищення зарплат військовим обіцяли політиці - в огляді

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: