В Одесі підполковника поліції спіймали на великому хабарі

Читать на русском
Керівник слідчого відділу систематично вимагала гроші від фігурантів справ за швидке завершення досудового розслідування й скерування матеріалів до суду.

СБУ затримала заступницю начальника одного із районних відділів головного управління Національної поліції в Одеській області.

Про це передає «Слово і Діло».

Олексій ГончаренкоНародний депутат України
Гончаренко пообіцяв підтримувати законопроект введення "провокації" хабаряСказано 4 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

Як повідомляється, використовуючи своє службове становище, керівник слідчого відділу систематично вимагала гроші від фігурантів справ за швидке завершення досудового розслідування й скерування матеріалів до суду.

Оперативники спецслужби затримали підполковника поліції в центрі Одеси під час отримання чергового хабара в розмірі $3 тисяч.

«У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці провели санкціонований обшук у робочому кабінеті чиновниці й виявили кошти загальною сумою майже 4 тисячі доларів і 15 виробів із золота. Зараз вирішується питання про оголошення затриманій про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу», – додали в СБУ.

Нагадаємо, ГПУ затримала в четвер, 9 серпня, старшого слідчого Генеральної прокуратури України на хабарі в 50 тисяч доларів.

Також у Києві на хабарі в 20 тисяч доларів затримали начальника Департаменту податків і зборів із фізичних осіб Державної фіскальної служби України Павла Дроняка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: