У Києві податківця спіймали на великому валютному хабарі

Читать на русском
Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади.

У Києві на хабарі в 20 тисяч доларів затримали начальника Департаменту податків і зборів із фізичних осіб Державної фіскальної служби України Павла Дроняка.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook уранці в четвер, 9 липня.

Прокурор на Вінничині затриманий на хабаріУ Вінницькій області за підозрою у хабарництві затримали прокурора Жмеринської місцевої прокуратури Вінницької області та водія цієї ж прокуратури.

За словами Луценка, гроші чоловік вимагав у трьох підприємців.

«Чиновник сплутав збори й побори. За зниження штрафних санкцій із трьох підприємців вимагав 20 тисяч доларів», – зазначив генпрокурор.

Чоловікові загрожує позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років із конфіскацією майна.

Нещодавно в Переяслав-Хмельницькому затримали двох чиновників на хабарі 30 тисяч доларів. Вони обіцяли посприяти в передачі в оренду земельної ділянки в межах міста.

Раніше в Одеській області затримали адвоката, який вимагав 380 тисяч доларів у клієнта, якому він допомагав у процесі розлучення.

Також суддя в Івано-Франківській області погорів на великому валютному хабарі.

Нагадаємо, на Закарпатті голову району спіймали на хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: