Румунська авіакомпанія перенесла запуск нового рейсу з України

Читать на русском
Румунська авіакомпанія Tarom запустить рейси за маршрутом Бухарест-Одеса з 31 жовтня поточного року, що на два місяці пізніше, ніж планувалося.

Румунська авіакомпанія Tarom запустить рейси за маршрутом Бухарест-Одеса з 31 жовтня поточного року, що на два місяці пізніше, ніж планувалося.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчить розклад аеропорту Одеса, пише ЦТС.

Найбільш непунктуальні авіакомпанії – списокНегативну статистику роблять авіаперевізники, на яких припадає 10 відсотків пасажирів. Назвали компанії, які мало працюють.

Так, з 31 жовтня по 27 березня 2019 року Tarom буде літати щосереди та щонеділі. З 2 листопада компанія повинна додати авіарейс щоп'ятниці.

На лінії Одеса-Бухарест працюватимуть регіональні турбогвинтові літаки ATR 72.

Вартість авіаквитків в обидві сторони складе близько 3 800 грн з урахуванням усіх податків та перевезення однієї одиниці багажу.

Зазначається, що в даний момент пасажири не зможуть придбати квиток за маршрутом Бухарест-Одеса, оскільки Одеса відсутня в переліку аеропортів на сайті авіакомпанії Tarom.

Зараз прямі рейси до Румунії з України виконує лише авіакомпанія Роза Вітрів, яка літає з аеропорту Бориспіль у Бухарест.

Нагадаємо, що раніше Tarom відкрила продаж квитків на прямі рейси Одеса-Бухарест.

Також повідомлялося, що міжнародний аеропорт Чернівці почав переговори з румунською низкобюджетной авіакомпанією Blue Air.

А авіакомпанія Air Malta анонсувала відновлення регулярних рейсів з Мальти в Київ з 19 червня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: