Гройсман вирішив «вирахувати ворогів» в «Укрзалізниці»

Читать на русском
Одночасно з оновленням фондів Укрзалізниці відбувається й оновлення управління компанією, викорінення тіньових оборудок, стверджує прем'єр.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про початок обчислення ворогів та виведення ситуації в держкомпанії «Укрзалізниця» зі стану занепаду.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба уряду в середу, 8 серпня.

«Компанія-мільярдер «Укрзалізниця» була обплутана всілякими схемами й вузлами. Починаємо відмотувати, виявляти ворогів і виводити ситуацію зі стану занепаду», – сказав Гройсман.

За його словами, одночасно з оновленням фондів відбувається й оновлення управління «Укрзалізницею», викорінення тіньових оборудок і ручного управління, яке спостерігалося в минулому.

Нещодавно «Укрзалізниця» потрапила до скандалу через закупівлю значків «Почесний залізничник» у РЖД. У зв'язку з цим секретар РНБО Олександр Турчинов запропонував запровадити кримінальну відповідальність за держзакупівлі в Росії.

Пізніше стало відомо, що філія «Укрзалізниці» уклала договір на купівлю електромагнітних реле російської компанії на суму 10,443 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: