Коболєв поскаржився на постійні погрози

Читать на русском
Служба безпеки Нафтогазу підвищила ступінь заходів безпеки Коболєва. Глава компанії почав використовувати броньований автомобіль Cadillac Escalade.

Голова Нафтогазу Андрій Коболєв регулярно отримує погрози на свою адресу.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав в інтерв'ю Економічній правді, повідомляється в понеділок, 6 серпня.

«Нафтогаз» не піде на мирову з «Газпромом»Нафтогаз пропонує Газпрому сплатити компенсацію і зупинити будівництво Північного потоку-2, а потім говорити про мирову угоду.

«Мені регулярно надходять різні загрози. Підвищення безпеки було заплановано давно. Яка із погроз стала останньою, я навіть сказати не можу», - сказала Коболєв.

На уточнююче питання, чи мають погрози опосередкований зв'язок з Росією, Коболєв відповів: «Я не можу це коментувати».

Раніше служба безпеки Нафтогазу підвищила ступінь заходів безпеки Коболєва. Основна увага була приділена запобіганню зовнішніх загроз його життю і здоров'ю, у зв'язку з чим було прийнято рішення про перехід на використання головою Нафтогазу броньованого автомобіля Cadillac Escalade.

Нагадаємо, наприкінці липня суд скасував штраф главі Нафтогазу в 7 млрд гривень. Було закрито розпочату Енергетичною митницею справу про порушення митних правил, а сам штраф визнаний незаконним.

Також Коболєв розповів, як відбувається стягнення з Газпрому $2,6 млрд, згідно з рішенням Стокгольмського арбітражу на користь Нафтогазу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: