В Афганістані вбито трьох членів місії НАТО: деталі

Читать на русском
Напад стався у той час, як члени місії здійснювали патрулювання. У результаті вибуху також поранено ще одного члена місії

На сході Афганістану внаслідок атаки терориста-смертника в неділю, 5 серпня, убито трьох військових, членів місії НАТО Рішуча підтримка.

Про це йдеться у повідомленні на сайті місії, пише Слово і Діло

Напад стався у той час, як члени місії здійснювали патрулювання. У результаті вибуху також поранено ще одного члена місії, американця, та двох афганських військових.

Відповідно до політики місії Рішуча підтримка, громадянство загиблих не розкривається до офіційного повідомлення відповідними національними органами влади.

За інформацією телеканалу Tolo News, в неділю вранці терорист-смертник підірвався в автомобілі біля конвою іноземних військ у східній провінції Парван.

За даними телеканалу, відповідальність за атаку взяв на себе радикальний рух Талібан

Обличчя терору: що ми знаємо про найвідоміші терористичні організації світуНа сьогодні у світі діє близько десятка великих терористичних організацій. Розповідаємо, хто вони, проти кого виступають і чого домагаються.

Рішуча підтримка - небойова місія НАТО в Афганістані, участь у якій беруть і українські військові.

Також, серія нападів бойовиків терористичної мережі «Ісламська держава» в провінції Ес-Сувейд, яка сталася 25 липня, стала найбільш смертоносною з початку війни в Сирії за сім років: число підтверджених жертв становить понад 200 людей.

Повідомлялось, що самопідрив зробили щонайменше четверо смертників.

Додамо, в США ще в 2016 році спрогнозували розгром ІДІЛ через два роки.

Докладніше про найвідоміші терористичні організації й те, як з ними борються в світі, читайте в матеріалі за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: