Зведення ООС: 12 обстрілів, один поранений

Читать на русском
Український військовослужбовець отримав поранення внаслідок обстрілу з боку сепаратистів на Донбасі.

Український військовослужбовець отримав поранення внаслідок обстрілу з боку сепаратистів на Донбасі.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил (ООС) в неділю, 5 серпня.

В ОБСЄ озвучили жертви конфлікту на Донбасі за 2018 рікСпостерігачі ОБСЄ фіксують таку ж кількість порушень режиму припинення вогню, як це було до хлібного перемир'я, яке набрало чинності 1 липня.

«Протягом поточної доби з 7.00 до 18.00 російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням важкого озброєння ... В результаті активних дій російських окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - повідомляється в зведенні штабу.

За даними штабу, сепаратисти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з озброєння БМП по позиціях Об'єднаних сил біля Кримського, Луганського, Чермалика, Гнутового, Лебединського і Павлополя.

«Водночас ворог обстріляв захисників Гнутового з міномета калібру 82 мм ... Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою», - розповіли в штабі.

Нагадаємо, за минулу добу, 4 серпня, в районі проведення операції ООС сепаратисти 33 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, у тому числі один раз з важкого озброєння.

Один військовослужбовець загинув і двоє поліцейських отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: