Бухгалтер Манафорта зізналася в підробці документів

Читать на русском
Бухгалтер колишнього глави виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта пішла на угоду зі слідством і зізналася, що брала участь у підробці документів.

Бухгалтер колишнього глави виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта пішла на угоду зі слідством і зізналася, що брала участь у підробці документів.

Як пише «Слово і Діло», на засіданні федерального суду Олександрії Синтія Лапорта розповіла, що допомагала Манафорту з підробкою фінансових звітів і датуванні заднім числом інших документів, повідомляє Reuters.

Чи матиме справа Манафорта наслідки для українських чиновниківМанафорт пропонував Януковичу розвивати концепцію антисемітизму як частини поглядів української опозиції. Про вплив справи Манафорта на Україну говорили з експертами.

Лапорта додала, що діяла на прохання Манафорта і його бізнес-партнерів, які натомість сприяли зменшенню її податкового тягара.

В офісі спецпрокурора Роберта Мюллера підрахували, що Пол Манафорт відкрив понад 30 банківських рахунків у трьох зарубіжних країнах, щоб "отримувати і приховувати" свій дохід, отриманий на посаді політичного консультанта в Україні,

Нагадаємо, що за даними американського слідства, колишній лобіст Партії регіонів Пол Манафорт заробив понад $60 мільйонів як політичний консультант в Україні.

Полу Манафорту висунули обвинувачення у відмиванні грошей, які він отримав працюючи на Партію регіонів в Україні. Його також обвинувачують у тому, що він не зареєструвався як іноземний агент, хоча займався лобіюванням інтересів у США прокремлівського уряду України часів колишнього президента Віктора Януковича. Пізніше йому також висунули обвинувачення у втручанні у справи свідків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: