Якої погоди українцям чекати на вихідні

Читать на русском
За даними синоптиків, в ніч на суботу на заході України очікується температура +15 ... +17 градусів тепла

В Україні на вихідних очікується спека та грози. При цьому дощові вихідні очікуються на заході і півночі України.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише Слово і Діло

За даними синоптиків, в ніч на суботу на заході України очікується температура +15 ... +17, на півночі, сході та в центрі країни +16 ... +19, на півдні - до +21.

Також, вдень на більшій частині території країни повітря прогріється до +30, в Одеській і Херсонській областях - до +32.

«Дощі і грози прогнозують в північних областях. У Києві вночі +17 ... +19, вдень - до +30. Вночі без опадів, а вдень очікуються дощі», - сказано в повідомленні.

Згідно з прогнозом, в неділю вночі очікується температура +15 ... +19, на півдні країни - до +21. Удень +27 ... +30, в Одесі й Херсоні - до +32.

Злива в Києві: добірка найкращих жартів із соцмережЧерез вчорашню зливу частина вулиць Києва пішла під воду. Але в соціальних мережах не сумують, Слово і Діло зібрало найкращі жарти про негоду.

Повідомляється, що дощі та грози охоплять захід України, північні області і частину Центрального регіону. У Києві вночі 5 серпня - до +19, вдень +28 ... + 30. Синоптики прогнозують дощі.

Раніше «Слово і Діло» писало, що у липні в Україні синоптики прогнозували до + 40-41 градуси.

А в столиці була аномальна злива. У середу, 25 липня, в деяких районах Києва через дощ та град затопило дороги, підземні переходи і аеропорт. Транспорт ходив із затримками. Обвалився міст на Куренівці.

Як повідомлялося, Європу в найближчі дні очікує надзвичайно спекотна погода, синоптики прогнозують нові абсолютні температурні рекорди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: