Україна заборонила в'їзд сотням іноземців

Читать на русском
Тільки з початку року прикордонники склали протоколи на 600 осіб за порушення порядку в'їзду на окуповану територію.

Україна заборонила в'їзд на свою територію 740 громадянам інших держав, які раніше незаконно відвідували тимчасово окуповані території.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 3 серпня повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ з посиланням на Держприкордонслужбу України.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє збільшити кількість контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежуванняСказано 15 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповані території Автономної Республіки Крим та в Донецькій і Луганській областях через закриті урядом України пункти пропуску, в залежності від обставин, передбачає кримінальну та адміністративну відповідальність», - відзначають в ДПСУ.

У відомстві підкреслили, що ці території є невід'ємною частиною України, на які поширюється дія Конституції та законів України.

Також у відомстві повідомили, що з початку року співробітники Держприкордонслужби склали протоколи на 600 осіб за порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію.

Нагадаємо, в березні прикордонники повідомляли, що в'їзд в Україну заборонений понад 500 росіянам.

Своєю чергою, СБУ за три роки заборонила в'їзд в Україну понад 300 іноземцям.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: