Трамп закликав зупинити «російську справу»

Читать на русском
Трамп закликав генерального прокурора Джеффа Сешнса покласти край розслідуванню про нібито російське втручання в американські вибори 2016 року.

Президент США Дональд Трамп закликав генерального прокурора Джеффа Сешнса покласти край розслідуванню про нібито російське втручання в американські вибори 2016 року.   Про це пише «Слово і Діло».

Втручання РФ у вибори в США: чи хвилює це американців та як цим скористаютьсяПрезидент США визнав відповідальність керівництва РФ за втручання в американські вибори. Вже в листопаді США очікують вибори до Конгресу. Оцінили ситуацію експерти.

«Це жахлива ситуація і генеральному прокурору Джеффу Сешнсу слід зупинити це полювання на відьом прямо зараз, поки воно не заплямувало нашу країну ще більше», - написав Трамп в Twitter в середу, 1 серпня.

На думку Трампа, спецпрокурор США Роберт Мюллер, який веде це розслідування «по вуха в конфлікті інтересів».

Розслідування про уявне втручанняі Росії у вибори президента США 2016 року триває вже рік. Американські спецслужби заявляють про причетність Росії до злому комп'ютерів Національного комітету. Москва ці звинувачення відкидає.

До сих пір звинувачення були пред'явлені 19 особам - п'яти громадянам США, 13 громадянам РФ і одному голландцеві.

Нові звинувачення з'явилися за три дні до зустрічі президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: