Світові ціни на нафту впали ще нижче

Читать на русском
Нафта марки Brent у Лондоні подешевшала на $1,92, а ціна на сорт WTI в Нью-Йорку знизилася на $1,09.

Світові ціни на нафту еталонних марок продовжують знижуватися. Про це свідчать дані торгів ввечері в середу, 1 серпня.

Як пише «Слово і Діло», так, ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures о 22:10 за Києвом подешевшала на $1,92 (2,59%) - до $72,29 за барель.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

У свою чергу вартість нафти WTI з поставкою у вересні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилася на $1,09 (1,59%) - до $67,67 за барель.

Нафта дешевшає на зростанні запасів у США минулого тижня. Згідно з даними Міненерго країни, вони зросли на 3,8 млн барелів до 408,74 млн проти прогнозу зниження на 2,8 млн бареля.

Також експерти відзначають, що на ринок тиснуть торгові розбіжності між США і Китаєм, що сприяють загальному уповільненню економіки.

Напередодні ціни на чорне золото почали знижуватися через побоювання, пов'язані зі збільшенням пропозиції і зниженням побоювань щодо іранської нафти.

Нагадаємо, ще в понеділок, 30 липня, ціни на нафту активно зростали. При цьому WTI дорожчала рекордними темпами за місяць через зростаючі побоювання із приводу перебоїв із поставками палива.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: