Четвертого підозрюваного у справі «Вог аеро джет» відпустили

Читать на русском
Суд відпустив під особисте зобов‘язання колишнього керівника філії Центру забезпечення виробництва Укрзалізниці, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Суд відпустив під особисте зобов‘язання колишнього керівника філії «Центру забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця», якого підозрюють у зловживанні становищем під час підписання додаткових договірів закупівлі палива у ТОВ «Вог аеро джет» за завищеними цінами.

Таке рішення ухвалив суддя Солом‘янського районного суду міста Києва, розповів журналісту «Слова і Діла» прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталій Кравець.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник пообіцяв, що найближчим часом до суду будуть передані справи про підкуп детективів НАБУСказано 25 квітня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Раніше суд на два місяці відсторонив від посади начальника одного з відділів філії «Центру забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця», якого підозрюють у зловживанні службовим становищем у справі ТОВ «Вог аеро джет», нині «Воленс трейд».

Нагадаємо, трьох підозрюваних у справі «Вог аеро джет» відпустили під особисте зобов'язання.

Як відомо, 17-18 липня детективи НАБУ в цій справі повідомили про підозру п'ятьом особам. Одна з них переховується за кордоном.

Також у межах розслідування кримінального провадження про можливу розтрату майже 102 мільйонів гривень ПАТ «Укрзалізниця» на закупівлю дизельного палива детективи Національного антикорупційного бюро отримали доступ до документів підприємства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: