Air Moldova відновлює рейси Кишинів-Київ

Читать на русском
Молдавська авіакомпанія Air Moldova починає рейси по маршруту Кишинів-Київ з 1 серпня поточного року.

Молдавська авіакомпанія Air Moldova починає рейси за маршрутом Кишинів-Київ із 1 серпня поточного року.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-реліз міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Рейс Київ-Кишинів буде виконуватися шість разів за тиждень (окрім суботи) з вильотом з Києва о 17:10, а починаючи з 22 вересня - щодня.

Маршрут обслуговуватимуть Airbus A319 зі 134 кріслами на борту і Embraer E190 зі 111 кріслами на борту.

Для пасажирів доступні обслуговування бізнес- та економкласу, харчування на борту і безкоштовна реєстрація.

На сайті авіакомпанії зазначено, що мінімальна вартість авіаквитка в одному напрямку становитиме 69 євро. Зазначена ціна вже включає аеропортові збори.

Авіакомпанія Air Moldova - національний перевізник Молдови, базується в міжнародному аеропорту «Кишинів». Володіє флотом із літаків Embraer 190 і Airbus 320.

Раніше угорський лоукост-перевізник Wizz Air анонсував три нові рейси зі столичного аеропорту Київ у німецькі міста Франкфурт-на-Майні і Берлін, а також до австрійського Відня.

Також із 9 липня авіакомпанія Pegasus Airlines відкрила прямі регулярні рейси з аеропорту «Київ» ім. Сікорського до турецького Ізміра.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: