В Україні зникне одна з великих мереж АЗС

Читать на русском
Засновник мережі автозаправок вирішив закрити свою мережу і розірвати договір з колишнім міністром часів Януковича.

Засновник мережі «БРСМ-Нафта» Андрій Біба прийняв рішення достроково розірвати договір оренди 63 АЗС, які належать колишньому міністру часів Віктора Януковича Едуарду Ставицькому.

Про це enkorr повідомив Андрій Біба, передає «Слово і Діло».

«Договір про оренду дійсний до 1 вересня 2019 року. Але оскільки з боку Ставицького неодноразово робилися спроби рейдерського захоплення торгової марки і моєї частини АЗК, я ухвалив рішення розірвати договір оренди, щоб раз і назавжди закінчити цю історію», – заявив Біба.

За його словами, передача станцій відбуватиметься впродовж серпня, час необхідний для вивезення торгового обладнання і пального, що залишається в резервуарах АЗС. Окрім того, АЗС будуть дебрендовані.

«Ми досягли джентельменської угоди про вивезення свого майна. Було зустрічне побажання про використання нашого торгового знаку, але тут наша позиція жорстка - під брендом БРСМ будемо торгувати тільки ми», – розповів засновник БРСМ.

Він не став давати коментарі про подальшу долю цих станцій, обмежившись тим, що швидше за все вони будуть здані в оренду одному з діючих гравців ринку.

Нагадаємо, на АЗС дорожчають бензин та дизпаливо.

Раніше в Одесі горіли склади біля АЗС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: