У МЗС радять утриматися від поїздок до Бразилії

Читать на русском
У МЗС радять українцям відмовитися від візиту до Бразилії через спалах менінгококової інфекції.

Міністерство закордонних справ рекомендує українцям утриматися від відвідування Бразилії в зв'язку зі спалахом менінгококової інфекції.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 30 липня, йдеться в повідомленні Департаменту консульської служби відомства.

«У зв'язку зі спалахом вірусу менінгококу у Федеративній Республіці Бразилія, зокрема в рамках Федерального округу Бразилії (м. Бразиліа), МЗС України рекомендує громадянам України, які планують свої подорожі за кордон, утриматися від відвідування зазначеної території до нормалізації епідемічної ситуації», – йдеться в ньому.

За даними бразильського Міністерства охорони здоров'я, з початку року було зареєстровано щонайменше 500 випадків захворювання, серед яких 6 смертей (2 випадки зафіксовані в столиці).

МЗС рекомендує тим українцям, хто вже перебуває там, проявляти особливу обачність і дотримуватися рекомендацій місцевих органів влади, медичних та інших компетентних служб.

Раніше в МЗС рекомендували утриматися від поїздок до Республіки Замбія в зв'язку зі спалахом холери в столиці.

Також у відомстві наполегливо рекомендували українцям під час планування поїздок до Єгипту враховувати режим надзвичайного стану в країні.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: