В Одесі зі зброєю намагалися захопити підприємство: подробиці

Читать на русском
Чоловіків привезли для захоплення підприємства з Києва та Рівного. Один з них нібито виявився громадянином РФ, повідомляють місцеві ЗМІ

Керівник поліції Одеської області Дмитро Головін повідомив, що в Одесі невідомі озброєні люди захопили приватне підприємство Бетон-Одеса.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає Слово і Діло

За його словами, 20 чоловіків у камуфляжній формі увірвалися на підприємство і захопили його. На даний момент на місці інциденту працюють правоохоронці.

«У Хмельницький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Боровського,31 20 невідомих чоловіків у камуфляжній формі з предметами, схожими на зброю, захопили підприємство ПП Бетон-Одеса. На місці працюють бійці спецпідрозділу і Хмельницького ОП», - повідомив Головін.

Підтримати й захистити: що українські політики обіцяють бізнесуСлово і Діло розбиралося, що українські політики та чиновники обіцяли зробити для бізнесу.

Пізніше стало відомо, що поліція затримала 21 людину.

Також, як повідомляє Думська з посиланням на поліцію, чоловіків привезли з Києва та Рівного. Один з них нібито виявився громадянином РФ.

«Замовив рейдерське захоплення якийсь народний депутат. Крім зброї, у затриманих вилучили наркотики», - пише видання.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, уряд внесе до Верховної Ради законопроект, який передбачатиме введення відповідальності за безпідставні обшуки у підприємців

Що українські політики обіцяють бізнесу - читайте в нашому огляді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: