Нове лихо в Греції: після пожеж почалися зливи

Читать на русском
У Греції після сильних пожеж, в яких загинули, щонайменше, 85 осіб, у четвер, 26 липня, дощовий фронт вдарив по північних передмістях Афін.

У Греції після сильних пожеж, в яких загинули, щонайменше, 85 осіб, у четвер, 26 липня, дощовий фронт вдарив по північних передмістях Афін.

Як пише «Слово і Діло», повідомляє Prothotema.

Злива в Києві: добірка найкращих жартів із соцмережЧерез вчорашню зливу частина вулиць Києва пішла під воду. Але в соціальних мережах не сумують, Слово і Діло зібрало найкращі жарти про негоду.

У кількох районах були повністю затоплені дороги, а водії опинилися в пастках у своїх автомобілях.

В екстреній службі повідомили, що отримали більше 140 викликів про допомогу, більшість з яких включали порятунок людей з їх напівзатоплених транспортних засобів у північних передмістях Маруси і Халандри.

На одній з вулиць автомобілі повністю занурилися в воду на автостоянці, але обійшлося без постраждалих.

Далі на північ від Афін поліція тимчасово обмежила рух через міст у місті Кіфісія і на кількох дорогах.

Згідно з прогнозом грецьких метеорологів, дощ і грози очікуються в четвер у багатьох регіонах Греції, включаючи регіон Аттики і Салоніки.

Нагадаємо, що 25 липня через сильну зливу сталося обвалення конструкції шляхопроводу на перехресті вулиць Олени Теліги та Кирилівської.

Також у місті були затоплені підземні переходи і дороги, з перебоями працював наземний громадський транспорт, затопило аеропорт.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: