ДТП у Вінниці: зіткнулися чотири авто, є жертви

Читать на русском
У п'ятницю, 27 липня, у Вінниці сталася масштабна аварія за участю чотирьох автомобілів, в результаті чого загинула одна людина, ще троє – постраждали.

У п'ятницю, 27 липня, у Вінниці сталася масштабна аварія за участю чотирьох автомобілів, в результаті чого загинула одна людина, ще троє – постраждали.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції, пише «Слово і Діло».

В Україні за півроку сталося майже 70 тисяч ДТПЧерез низку резонансних ДТП в Україні посилять контроль за пасажирськими перевезеннями. Зокрема, будуть нові штрафи.

Як зазначається, аварія сталася о 9 ранку на вулиці Лебединського. Зіткнулися два легковики, мікроавтобус і вантажівка. В результаті ДТП були ушпиталені троє людей. Один з ушпиталених водіїв під час надання медичної допомоги помер.

Зазначається, що водій автомобіля BMW виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Mitsubishi, Opel Vivaro та вантажівкою MAN.

«У результаті аварії каретами швидкої допомоги до лікарні доставлені водій і пасажир мікроавтобуса Opel Vivaro», – йдеться в повідомленні.

На місці масштабної аварії працюють посилені слідчо-оперативні групи поліції, які встановлюють обставини ДТП і опитують свідків.

Раніше в Дніпропетровській області внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула одна людина, ще п'ятеро – постраждали.

Як повідомлялося, з 21 липня розпочався контроль силами Нацполіції й транспортної інспекції всіх перевізників.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: