Центр Києва зупинився: затори розтягнулися на кілька вулиць

Читать на русском
Автомобілі стоять на вулицях Володимирській, Круглоуніверситетській, бульварі Лесі Українки, в районі станцій метро Контрактова площа й Тараса Шевченка.

Центр Києва в п'ятницю, 27 липня, через підготовку до святкування річниці Хрещення Київської Русі та перекриття низки доріг зупинився в заторах.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Автомобілі стоять на вулицях Володимирській, Круглоуніверситетській, бульварі Лесі Українки, в районі станцій метро Контрактова площа й Тараса Шевченка.

Так, станом на 9:30 рух ускладнений на вулиці Івана Мазепи від Києво-Печерської Лаври й до вулиці Михайла Грушевського.

Крім цього, затори спостерігаються на Набережному шосе та вулиці Набережно-Хрещатицькій. Авто стоять на вулицях Володимирській, Круглоуніверситетській, бульварі Лесі Українки, в районі станцій метро «Контрактова площа» й «Тараса Шевченка».

Автокефалія в Україні до річниці хрещення Русі: реально чи ні?Президент закликав молитися, щоб Україна отримала томос про автокефалію до 1030-річчя хрещення Київської Русі. У МЗС повідомили, що також працюють над цим. Про перспективи говорили з експертами.

Нагадаємо, через заходи з нагоди святкування 1030-річчя Хрещення Київської Русі в центрі Києва обмежать рух 27 та 28 липня.

Голова столичної поліції Андрій Крищенко повідомив, що в хресній ході в Києві 27-28 липня, як очікується, візьмуть участь по 100 тисяч мирян Української православної церкви Київського та Московського патріархатів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: