У Києві за день випала тримісячна норма опадів

Читать на русском
У середу, 25 липня, в Києві за декілька годин випала тримісячна норма опадів.Сьогодні очікується погіршення погодних умов і продовження дощу.

У середу, 25 липня, в Києві за декілька годин випала тримісячна норма опадів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив очільник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук, передає «112 Україна».

В Киеве на Куреневке рухнул мостinformator.ua

«Учора протягом трьох годин ми отримали тримісячну норму опадів. Це аномальна кількість опадів за короткий проміжок часу. Виходячи з цього, дренажні системи фізично не впоралися з об'ємом води. В «Укравтодорі» присутні бригади, які постійно контролюють роботу зливостічних систем», – розповів Ткачук.

Він також попередив, що сьогодні очікується погіршення погодних умов і продовження дощу.

Окрім того, чиновник розповів, що всю ніч рятувальники виконували роботи з розчищення від повалених дерев і відкачування води.

Злива в Києві: добірка найкращих жартів із соцмережЧерез вчорашню зливу частина вулиць Києва пішла під воду. Але в соціальних мережах не сумують, Слово і Діло зібрало найкращі жарти про негоду.

«Після вчорашнього дощу були проблемні місця в Солом'янському, Шевченківському та Святошинському районах. Усю ніч рятувальники виконували роботи з розчищення від повалених дерев і відкачування води. Наразі ситуація повністю під контролем, тривають ремонтні роботи на перетині вулиці Кирилівської та вулиці Теліги, повністю відкачана вода на Дорогожичах. Наразі ремонтні бригади приступають до ремонту насосів, що працюють для видалення води. Ситуація під контролем, далі в плановому порядку виконуватимуться роботи з розчищення від дерев», – підсумував він.

Столична влада також повідомила, що трамваї й тролейбуси знову почали курсувати деякими вулицями.

Йдеться про маршрути, що проходять на вул. Щусєва, вул. Грекова, вул. Святошинській, вул. Індустріальній, просп. Перемоги, вул. Автозаводській, у районі ст. метро «Шулявська» та ст. метро «Берестейська», а також на Борщагівській лінії швидкісного трамвая – вул. Борщагівській, вул. Жилянській і вул. Старовокзальній.

Нагадаємо, 25 липня в Києві пройшов сильний дощ з градом і різкими поривами вітру.

Через складні погодні умови частково обрушився шляхопровід на перетині вулиць Кирилівської та Теліги.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: