Ще одному кривднику Найєма скасували арешт

Читать на русском
Суд постановив застосувати щодо підозрюваного Магомеда-Саліха Саїтова запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Суд відпустив з-під арешту одного з підозрюваних у нападі на народного депутата Мустафу Найєма Магомеда-Саліха Саїтова.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 26 липня, повідомив юрист, брат нардепа Масі Найєм у Twitter.

Справа Найєма: проведені першочергові слідчі діїУ столичній прокуратурі розповіли, що у справі народного депутата Мустафи Найєма проведені всі першочергові слідчі та процесуальні дії.

За його словами, суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

«Отже, було відмовлено в задоволенні клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту», – написав Найєм.

Суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного Саїтова Магомеда-Саліха Арбуєвича запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Відтак, було відмовлено у задоволенні клопотання прокуратури щодо продовження запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Напередодні Шевченківський райсуд Києва відмовився продовжувати заочний арешт Магомед-Аміну Саїтову, якого підозрюють у побитті нардепа Найєма.

Нагадаємо, напад на Найєма стався 30 квітня в центрі Києва. Затримали трьох підозрюваних, їм обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Ще одному нападнику повідомили про підозру заочно, він переховується на території Азербайджану.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: