Поліція ідентифікувала особу нападника в Торонто

Читать на русском
У Канаді встановили, що нападником, який розстріляв 15 осіб у Торонто, виявився 29-річний місцевий мешканець Фейсал Хусейн.

У Канаді встановили, що нападником, який розстріляв 15 осіб у Торонто, виявився 29-річний місцевий мешканець Фейсал Хусейн.

Про це заявили у Службі спецрозслідувань Онтаріо, пише «Слово і Діло».

«Після того, як нашим детективам вдалося поговорити із родичам загиблого та їх представниками, ми змогли підтвердити його особу. З огляду на надзвичайні обставини цього трагічного інциденту та громадський інтерес, Служба розкриває ім’я чоловіка: це Фейсал Хусейн з Торонто», - йдеться у заяві.

Родина Хусейна визнала, що Фейсал мав «серйозні психічні проблеми».

«Хоча ми протягом усього його життя, сповненого болю та страждань, намагалися допомогти йому, ми навіть уявити не могли, що його відхід стане таким руйнівним», - йдеться у зверненні родини, передає СВС.

Водночас поліція Онтаріо досі не має єдиного мотиву вчинку Фейсала Хусейна і намагається зібрати якого більше свідчень та доказів. У понеділок провели обшук у його особистому помешканні.

Як повідомлялось, у ніч на понеділок у центрі Торонто чоловік відкрив стрілянину на вулиці, поранивши 15 осіб, двоє із яких пізніше померли. Загиблим було 18 і 10 років. Сам нападник намагався втекти, але після перестрілки із поліцією загинув.

Поки невідомо, чи він покінчив життя самогубством, чи смертельних поранень було завдано із табельної зброї.

Нагадаємо, 4 липня в Торонто чотири особи отримали поранення в результаті стрілянини.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: