У Франції поліція евакуювала табір мігрантів

Читать на русском
Французька поліція ліквідувала табір мігрантів у місті Нант, у якому жили близько 450 вихідців із Судану та Еритреї.

Французька поліція ліквідувала табір мігрантів у місті Нант, у якому жили близько 450 вихідців із Судану та Еритреї.

Як пише «Слово і Діло», регіональні органи влади повідомили, що під час операції з табору забрали 455 людей через «занепокоєння» санітарною ситуацією у таборі, де були виявлені пацюки, а деякі мігранти були хворі.

«Паркан» на кордоні Чорногорії та Албанії: як борються з мігрантамиВлада Чорногорії розглядає можливість зведення паркану з колючим дротом на кордоні з Албанією у зв'язку з великою кількістю мігрантів.

Мігранти, виселені з табору, були відправлені до громадської приймальні, де чиновники розглядають їхні справи. Регіональні органи влади заявили, що вони "максимально захистять" вразливих людей та шукачів притулку, але попередили, що місця для прийому мігрантів «заповнені».

Регіональні органи влади заявили, що мігрантів, які «не можуть претендувати на притулок або законне перебування або заявили про притулок в іншій державі-члені Європейського Союзу, будуть просити залишити країну».

Нагадаємо, Єврокомісія запустила процедуру санкцій проти Угорщини. Причиною стали ухвалені Будапештом закони щодо міграції.

А в Україні різко збільшиться число незаконних мігрантів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: