Зник свідок у справі кривавого ДТП в Харкові

Читать на русском
У справі Олени Зайцевої, яку звинувачують у смертельній ДТП в Харкові, не можуть знайти ключового свідка.

У справі Олени Зайцевої, яку звинувачують у смертельній ДТП в Харкові, не можуть знайти ключового свідка. Про це розповіла адвокат потерпілих Лариса Матвеєва.

Як пише «Слово і Діло», за словами адвоката, на засідання суду ніяк не можуть доправити колишнього лікаря-нарколога Олену Федірко, яка проводила перше обстеження Зайцевої після аварії, передає «Обозреватель».

Смертельна ДТП в Харкові: Зайцева визнала провинуГоловна підозрювана в смертельній ДТП в Харкові Олена Зайцева заявила, що визнає свою провину, просить вибачення й готова нести відповідальність.

«Саме вона зафіксувала факт наркотичного сп'яніння Зайцевої – нечітку мову, нестійку позу Ромберга. Та описала це. Також вона наполягла на аналізі крові й сечі обвинуваченої. Зрештою, в аналізах підтвердилася наявність психотропних та наркотичних речовин. Але Федірко з незрозумілих причин звільнилася з роботи й знайти її в Харкові ніхто не може. Навіть правоохоронці, які мають доправити її до суду, не можуть її знайти. Ось такий дивний збіг обставин», – повідомила Матвеєва.

Раніше Віталій Ольхов, який проводив автотехнічну експертизу, заявив, що смертельній ДТП в центрі Харкова не можна було запобігти, оскільки обидва водії порушили правила дорожнього руху.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, що рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п’ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Суд узяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування в справі.

Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: