ДТП з українцями в Росії: є загиблі і постраждалі

Читать на русском
У Росії під Орлом на об'їзній дорозі зіткнулися фура і мікроавтобус з українцями: двоє людей загинули, п'ятеро отримали травми.

У Росії під Орлом на об'їзній дорозі зіткнулися фура і мікроавтобус з українцями: двоє людей загинули, п'ятеро отримали травми.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє ТАСС з посиланням на єдину чергово-диспетчерську службу.

Рада зробила крок до посилення покарання за п'яні ДТППарламент у першому читанні підтримав законопроект №7064, який суттєво посилює покарання для нетверезих водії, які скоїли смертельну ДТП.

На місці події працюють медики, рятувальники і співробітники Державтоінспекції.

«Загиблі чоловік і жінка, а також п'ятеро постраждалих є громадянами України», - сказав співрозмовник агентства.

У МЗС України підтвердили інформацію, але зазначили, що постраждалих українців - четверо.

«За інформацією, отриманою Посольством України в РФ від Управління МНС РФ в Орловській області, 8 липня в м.Орел сталося ДТП за участю російського вантажного автомобіля та мікроавтобуса, яким керував громадянин України. У результаті ДТП загинули двоє громадян України. Четверо постраждалих українців доставлені в Орловську обласну клінічну лікарню», - повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, передає Українська правда.

Представник МЗС додав, що консул вживає заходів з надання допомоги потерпілим та у взаємодії з рідними - з перевезення тіл загиблих до України.

Раніше в Кіровоградській області нардеп потрапив в ДТП.

А в ДТП в Харкові загинув мотогонщик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: