Трамп заявив про збереження санкцій проти Росії

Читать на русском
Американський президент Дональд Трамп під час прес-конференції в Білому домі заявив, що антиросійські санкції залишаться чинними.

Президент США Дональд Трамп заявив, що антиросійські санкції залишаться чинними.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час прес-конференції в Білому домі, трансляцію вів Bloomberg.

ЄС продовжив санкції проти РосіїОбмежувальними заходами також передбачаються персональні санкції щодо 155 громадян Росії та 38 компаній.
  Разом з тим він заявив, що відносини Росії і США «істотно покращилися», а майбутньому можуть покращитися ще. За словами Трампа, діалог з Москвою дуже важливий і корисний.

16 липня в Гельсінкі відбулася перша повноформатна зустріч Трампа і президента РФ Володимира Путіна без прив'язки до самітів.

Переговори тривали 3 години 50 хвилин. Лідери обговорили тему взаємин двох країн: економічне співробітництво, так зване «втручання Росії» в американські вибори в 2016 році і ситуацію навколо розвитку елементів протиракетної оборони США. При цьому тема санкцій не обговорювалася.

Порушувалися і питання міжнародного порядку: Сирія, дотримання договору про нерозповсюдження ядерної зброї, тема виходу США з СВПД, транзит російського газу через Україну та інші.

11 червня Мінфін США запровадив нові антиросійські санкції - вперше з 6 квітня.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: