МВС готується до масових акцій у великих містах

Читать на русском
Правоохоронці продовжують забезпечувати громадський порядок в південних областях, а також готуються до ряду масових акцій в Києві, Одесі та Кривому Розі.

Правоохоронці продовжують забезпечувати громадський порядок в південних областях, а також готуються до ряду масових акцій в Києві, Одесі та Кривому Розі.

Про це у вівторок, 17 липня, повідомив перший заступник голови МВС Сергій Яровий, передає прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

За його словами, до забезпечення правопорядку будуть залучені всі підрозділи Національної поліції і Нацгвардії, а також вибухотехніки, тактичні групи і кінологи.

«У липні-серпні в Україні пройде велика кількість масових заходів. 21 липня в Одесі пройде фінал Суперкубка України з футболу, 19 липня в Кривому Розі заплановано Марш рівності, 27-28 липня пройде Хресний хід і урочистості з нагоди Хрещення Русі, 19 серпня Марш рівності пройде в Одесі, а 24 серпня ми готуємося до святкування Дня незалежності. Всі ці заходи припадають на активну фазу туристичного сезону, тому всі підрозділи МВС пройдуть додаткову підготовку під час командно-штабних навчань, для удосконалення взаємодії особового складу та готовності до всіх ситуацій», - зазначив Яровий.

У свою чергу, глава Нацполіціі Сергій Князєв зазначив, що проведення Хресної ходи в Києві може бути навмисно політизовано.

«Даю завдання всім начальникам управлінь - провести переговори з лідерами церковних єпархій, які є в ваших регіонах. Встановити точну кількість віруючих, які візьмуть участь у ході. У кожному автобусі з ними повинен перебувати робітник поліції. Патрульна поліція буде забезпечувати рух транспорту в межах своїх регіонів, щоб не виникло ніяких дорожньо-транспортних пригод. Офіцери нестимуть відповідальність за віруючих, які прибудуть із регіонів», - заявив Князєв.

Раніше міністр Арсен Аваков розповів, скільки жінок служать в МВС.

Також нагадаємо, в МВС озвучили прогноз по миротворцям на Донбасі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтесь до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: