Станцію метро «Гідропарк» відкрили після «мінування»

Читать на русском
Станцію метро Гідропарк в Києві відкрили після перевірки дзвінка про мінування, вибухонебезпечних предметів не виявили.

Станцію метро «Гідропарк» в Києві відкрили після перевірки дзвінка про мінування, вибухонебезпечних предметів не виявили.   Як пише «Слово і Дело», про це йдеться в повідомленні прес-служби київського метрополітену в Twitter.

Київське метро врятували від финансового колапсу. Що сталося?Вранці 11 липня міська влада заявила, що метрополітен перебуває під загрозою закриття через арешт кас підземки виконавчою службою Мін'юсту. Більше знають експерти.

«Увага! Станція «Гідропарк» перевірена і відкрита. Вибухонебезпечних предметів не виявлено», - йдеться в повідомленні.   Нагадаємо, раніше станцію метро «Гідропарк» закривали після повідомлення про замінування. У зв'язку з анонімним дзвінком проводилася перевірка на наявність вибухонебезпечних предметів.

Зазначимо, на минулих вихідних проїзд в міському транспорті Києва подорожчав до 8 гривень. У метро до кінця липня залишаються дійсними всі раніше придбані проїзні на місяць.

Також протягом цього терміну можна обміняти синій жетон старого зразка без доплати. З серпня сині жетони можна буде обміняти з доплатою.

Записані поїздки на безконтактні карти метро або метропас залишаються дійсними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: