Глава МЗС Німеччини застеріг Трампа від односторонніх угод з Путіним

Читать на русском
У МЗС ФРН застерегли президента США Дональда Трампа від односторонніх домовленостей з президентом РФ

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас застеріг президента США Дональда Трампа від односторонніх домовленостей з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє DW, пише Слово і Діло

За його словами, односторонні угоди зашкодять, як, власне, партнерам, так в кінцевому підсумку і США.

Разом з тим, Маас зазначив, що, в цілому, він вітає зустріч Трампа і Путіна.

Не союзник і не ворог: ким є Путін для Трампа та чого чекати від зустрічіНапередодні зустрічі з Путіним Трамп, відповідаючи на запитання журналістів, назвав президента РФ своїм суперником.

«Влада Німеччини завжди говорила, що слід інтенсивніше вибудовувати діалог з Росією. Якщо ця зустріч надасть імпульс ядерному роззброєнню, це був би прогрес!, - зазначив Маас.

Переговори лідерів Росії і США пройдуть в готичному залі Президентського палацу. Спілкування Трампа з Путіним продовжиться за ланчем в Залі Дзеркал.

У регламенті двосторонньої зустрічі також вказана зустріч керівників міністерств зовнішньої політики обох країн Майка Помпео і Сергія Лаврова.

Зустріч президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним відбудеться 16 липня в Гельсінкі в 13:00 за місцевим часом. Трамп, зокрема, пообіцяв обговорити конфлікт в Україні та російське втручання у вибори США в 2016 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: