У США щодо «російської справи» пред'явили звинувачення 12 «співробітникам ГРУ»

Читать на русском
Заступник генпрокурора США Рід Розенстайн оголосив про пред'явлення звинувачень співробітникам російської зовнішньої розвідки.

Заступник генпрокурора США Рід Розенстайн оголосив про пред'явлення звинувачень співробітникам російської зовнішньої розвідки.

Про це повідомляється на сайті американського Мін'юсту, пише «Слово і Діло».

Трамп про «російське втручання»: «полювання на відьом»Президент США Дональд Трамп в своєму Twitter написав, що розслідування зв'язків його команди з російським урядом, яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер, засноване на шахрайстві.

12 співробітникам ГРУ ставиться втручання в демократичні процеси в Америці, уточнив Розенстайн.

Звинувачення винесло Велике журі.

Згідно прокуратурі, російські розвідники за допомогою фішингу та програм-«зловредів» з березня 2016 року викрадали електронну кореспонденцію та інші документи в учасників кампанії Хілларі Клінтон - суперниці Дональда Трампа на виборах, уточнює BBC News.

За словами Розенстайна, обвинувачені також спілкувалися з кількома американцями, але на цій стадії не можна говорити, що його співвітчизники хоч якось порушили закон.

Так звана російське справа - про передбачуване втручання Москви у вибори, за підсумками яких Трамп став президентом, розслідує спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

Раніше в Сенаті США погодилися, що РФ втрутилася в президентські вибори.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: