У британському Солсбері стався новий інцидент

Читать на русском
У Великобританії поліція повідомила про інцидент з чоловіком в ресторані в Солсбері, в якому в березні перебували Сергій і Юлія Скрипалі.

Поліція графства Вілтшир повідомила в четвер, 12 липня, про інцидент з 30-річним чоловіком в ресторані Zizzi в британському місті Солсбері, в якому в березні були отруєні екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Як пише «Слово і Діло», за даними телеканалу Sky News, на місці працюють служби екстреної допомоги, вжиті запобіжні заходи.

Отруєння Скрипалів: хронологія подійПоліція Великобританії відновила приблизну послідовність подій в день отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Подробиці інциденту поки не наводяться.

Нагадаємо, в березні колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені без свідомості на лавці біля торгового центру в британському Солсбері. Нещодавно вони вийшли з коми і почали одужувати.

Великобританія звинуватила Росію в причетності до отруєння Скрипалів нервово-паралітичною речовиною Новачок. Москва усі звинувачення відкидає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: