Хоче повернутися до Росії. Дочка Скрипаля дала перше інтерв'ю після отруєння

Читать на русском
Донька російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля Юлія, яка була отруєна в британському Солсбері, заявила, що розраховує повернутися в Росію в майбутньому.

Донька російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля Юлія, яка була отруєна в британському Солсбері, заявила, що розраховує повернутися в Росію в майбутньому.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це вона сказала в ексклюзивному коментарі агентству Reuters.

«Шокує сам факт використання нервово-паралітичної речовини в цій ситуації», - сказала Юлія.

Скрипаль говорила на камеру із секретного місця в Лондоні, оскільки знаходиться під захистом британської держави. Після свого виступу вона відмовилася відповідати на питання журналіста.

«Нам дуже пощастило, що ми вижили після цього замаху. Наше одужання було повільним і надзвичайно болючим», - сказала вона.

Скрипаль зазначає, що її життя - так було сказано - стало перевернутим з ніг на голову і зараз вона намагається змиритися з разючими змінами.

«Я хочу допомогти одужати моєму батькові. Надалі хочу повернутися додому, у мою країну», - сказала росіянка.

Також Юлія висловила подяку російському посольству в Лондоні за пропозицію допомоги, але заявила, що зараз не хоче користуватися їхніми послугами.

Окрім того, росіянка, відповідаючи на звинувачення в тому, що свою першу заяву вона нібито зробила під тиском, сказала, що вона самостійна у своїх висловлюваннях.

Раніше стало відомо, що Сергій Скрипаль таємно зустрічався зі спецслужбами Чехії і Естонії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: